Contact

Starten wij vandaag onze samenwerking?

Bij Proprietas vastgoed streven we ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn gepassioneerd over wat we doen en willen graag met u samenwerken om uw behoeften te vervullen.

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? We horen graag van u! Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft. Of het nu gaat om vastgoedbeheer, beleggingen, taxaties, technische ondersteuning of iets anders, wij staan voor u klaar.

U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om snel te reageren, dus u kunt erop vertrouwen dat we uw bericht spoedig zullen beantwoorden.

We kijken er naar uit om van u te horen en u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Proprietas

Proprietas Vastgoedmanagement

Stuur ons een bericht

Eén van de manieren om contact met Proprietas vastgoed op te nemen is door het sturen van een bericht. Zodra u ons een bericht heeft gestuurd, proberen wij binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

30 jaar ervaring

Proprietas kent de kneepjes van het vak

Bij Proprietas vastgoed hebben we een uitgebreide en succesvolle geschiedenis opgebouwd in ons vakgebied. We zijn trots op onze expertise en staan bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maar we gaan verder dan alleen het voltooien van het werk. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, gebaseerd op open communicatie en vertrouwen. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw visie en werken nauw met u samen om het gewenste resultaat te realiseren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.